14.7.2010

Hellehöperö.

Jumittaa, jumittaa. Koko päivän sisällä jumittaa. Yrittää pitää auringon poissa asunnosta. Muistelee Ruisrockin tarjoamaan hurmosta ja katselee peilistä itseään uudessa bändipaidassaan. Raahautuu varjoissa viemään kasan filmejä kehitettäväksi. Makaa sängyssä helteen tainnuttamana. Syö paketillisen kirsikkatomaatteja. Ahdistuu kun ajattelee seuraavan viiden päivän yömyöhälle jatkuvia työvuoroja. Ahdistuu kun aiheuttaa keittiössä kaaoksen. Ahdistuu kun katselee Youtubesta The Manson Family-videoita ja ajautuu miettimään maailman pahuutta. Asentaa suihkuverhon takaisin paikalleen. Tuijottelee kattoon. Vaihtaa vaatteita pakonomaisesti. Ahdistuu kun tajuaa, että oli päällä mitä tahansa tukala kuumuus ei katoa. Ahdistuu kun miettii tulevaisuuttaan. Ahdistuu kun miettii tulevaa tenttiä ja seuraavaa lukuvuotta. Ahdistuu kun ajattelee tiskaamatonta astiavuorta. Soittelee äidilleen vain saadakseen puhua jollekin. Ahdistuu kun miettii tuleeko kehitykseen viedyltä filmikasalta ainuttakaan onnistunutta kuvaa. On onnellinen vanhan ystävän kouluun pääsyn johdosta. Kuuntelee hymyillen Florence + The Machinea. Nukkuu katkonaisesti. Toivoo sadetta, ukkosta, pilviä ja tulvia.

Vietin eilen päivän neljän seinän sisällä todella väsyneenä. Mökkihöperöidyin viimeksi tuohon tahtiin silloin kun sulkeuduin kotiini neljäksi päiväksi tekemään tieteellistä tutkimusta Joseph "Elefanttimies" Merrickistä. Huomenna taas sosiaalista ja täysjärkistä tekemistä, luojan kiitos.

4 kommenttia:

 1. Oot mielessa! Ala ihan kokonaan hoperoidy siella! Olen Prahassa, sun kaupungissa, mietin viela Saudekia. Hymy ja suukko!

  VastaaPoista
 2. Oi Praha! Mun kaupunki <3 Celetna 9 I Praha 1, siellä on Saudek. Olen henkisesti mukanasi! P.S Ostin sun unelmarepun punaisena :)

  VastaaPoista
 3. Oon kans yrittany sita spotata mutta taalta euroopasta ei ruottalaisia reppuja loydy! Ajattelin ostaa sen lappariversion :)

  VastaaPoista
 4. Mulla taitaa olla sellanen kans. En tiiä, joku pienen läppärin kokoinen tasku siinä on. Mutta kyllä on helppo kantaa kamat ja kamerat mukana! :)

  VastaaPoista