17.7.2010

Filmiharjoitelmia osa 2. (tai vaihtoehtoisesti Kesä kuvina vol. 3)

No on reilua. Äiti ja isä soittivat pari minuuttia sitten Annie Leibovitzin näyttelystä Tukholmasta! Olivat lukeneet tätä blogia ja omalla lomamatkallaan päättäneen tsekata näyttelyn ennen minua. Olin vähän kateellinen, mutta sitten kuulin että saan tuliaiseksi jotain mikä liittyy Tim Burtoniin ja Johnny Deppiin. Söpöä, että äiti ja isä vieläkin muistavat millaisista elokuvista tykkäsin silloin kun asuin vielä kotona.

Viime viikolla kehitin kuvia niin paljon, että jätän filmihommat toistaiseksi, sillä mulla ei yksinkertaisesti ole varaa kehittää kuvia nyt vähään aikaan. Holgalla osaan olla kärsivällinen, mutta filmijärkkärin kanssa vain tuhlaan filmin loppuun räpsimällä mitä sattuu, kun en malta odottaa että saan filmin täyteen ja pääsen näkemään onnistuivatko kuvat. Tässä nyt kesäpaloja toissaviikolta. Kuvattu Vanhalla Niklaksella (tai vaihtoehtoisesti Pyhällä Nikolauksella, Tsaari Nikolailla tai Nikke Lignellillä).


Viisi viimeistä kuvaa ovat Ruisrockista. Lisään kuvia sieltä on luvassa myöhemmin, kun saan laitettua tänne parhaat palat kolmesta Holgalla kuvatusta rullasta. Nyt viides iltavuoro putkeen, huomenna Helsinkiin ja maanantaina jälleen kerran Musen keikalle. Onko siitä tosiaan kohta kulunut jo seitsemän vuotta kun tuohon bändiin rakastuin? Olen myös aivan taivaissa yhdestä valokuvaukseen liittyvästä jutusta, mutta hehkutan siitä enemmän myöhemmin. Asia kun ei ole ajankohtainen ennen ensi-kevättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti