3.6.2009

Sunnuntai vol. 2

Tässä on nyt kerennyt vierähtää viikko jos toinenkin, mutta palaan kuitenkin parin viikon takaisen kuvausreissun käänteisiin. Suljen silmäni ja siirryn takaisin tuohon tulikuumaan sunnuntaipäivää, jolloin astelin uusissa shortseissani Linnankatua pitkin Turun linnalle asti.

Ihmisten hakiessa Turun linnan puistossa suojaa puiden alta, itse suuntaan kohdalle, jossa aurinko porottaa parhaiten. Sammalla kohdalla kukat kurkottelevat kohti auringonsäteitä ja pari hempeää ja helppoa otosta saatuani suuntaan hykerrellen linnan toiselle puolelle jossa toistan saman valtavan kukkapenkin kohdalla. (Ylläoleva keltainen kukka ei voittanu Ylen luontukava kilpailussa, mutta mainittiin kyllä radiossa. Voiton vei suopursu.)

Suuntaan satamaan kioskin tai jonkin ruokapaikan aukioloa toivoen, mutta sunnuntaipäivänä satamaan liikettä luo vain villiintynyt lokki, joka ei pidä siitä, että saavun paikalle. Lähden kohti asuntoani ja päätän "oikaista" teollisuusalueen kautta. Eksyn kuitenkin helteessä pahan kerran. Huomaan olevani nälkäinen ja janoinen. Lisäksi jalassani olevat kengät hiertävät suunnattomasti. Hortoilen kuumuudessa onnistuneesti Portsaan ja selviän Siwan kautta kotiin. Loppu illan nökötän tietokoneella ja kehittelen uusia editointimenetelviä kuvilleni. Lähes täydellinen kesäpäivä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti