14.4.2009

Port Arthur vielä kerran

Muutan pois Portsasta. Asun nyt taas asunnossani keskustassa. Odotan innolla uusia kuvausalueita ja uusia mahdollisuuksia. Ennen uusia alueita suuntaan kuitenkin vielä kerran Port Arthuriin. Yllä oleva kuva on Ravintola Port Arthurin pihalta.

Tällä kertaa valokuvauskävely on kuitenkin erilainen. Mukani ovat vanhempani, jotka lomamatkoilta tuttuun tapaan viilettävät kymmeniä metrejä edelläni minun pysähtyessä tarkentamaan kameraani jokaiseen mielenkiintoiseen yksityiskohtaan. Välillä saan heidät kuitenkin pysähtymään ja poseeraamaan kameralle.

Saavumme Portsan leikkikentälle. Huomaan varaston seinään maalattujen graffitihahmojen muistuttavan hieman vanhempiani. Tosin hahmoja on helpompi kuvata sillä ne pysyvät paikallaan.

Kävelemme rauhankatua pitkin kohti Portsan loppupäätä. Matkalla huomaan taas kuvaavani vanhoja autoja, joita kaupunginosa näyttää olevan pullollaan. Kamerani alkaa täyttyä niin huimaa vauhtia vanhojen autojen kuvilla, joten päätän, että tästä lähtien rajoitan niiden kuvaamista. Pian se alkaa nimittäin muuttua teenniäseksi, sillä itse en hirveemmin autoista välitä. Autoista saa vain esille niin mielenkiintoisia kuvakulmia. Ne myös pysyvät paikallaan, eivätkä pakene kameraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti